Kolmas Bridget Jones -elokuva ilmestyy keväällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bridget Jones -elokuvat ovat saavuttaneet suurta suosiota etenkin sinkkunaisten keskuudessa. Nyt kasvonsa kauneusleikkauksissa radikaalisti muuttanut näyttelijä Renee Zellweger asennoituu elokuvasarjan kolmanteen osaan.

Elokuvan kolmannessa osassa nähdään raskaana oleva Bridget Jones, joka ei ole varma lapsen isästä. Entertainment Weeklyn mukaan Bridgetin elämään aiemminkin uppoutunut näyttelijä tunnustaa, että roolin vastaanottaminen tuntuu vanhan ystävän tapaamiselta.

– Rakastan hahmoani. Pidän hänen tavastaan kertoa tarinoita naisena olemisesta ja siitä, että kaikki voivat samaistua häneen tietyssä vaiheessa elämäänsä, Zellweger kertoo ensi keväänä ilmestyvästä elokuvasta.

Helen Fieldingin kirjoittaman kirjasarja kolmas osa Bridget Jones: Mad About The Boy sai jäätävän vastaanoton faneilta. Siinä nimittäin tapetaan miespääosa, Bridgetin mies Mark Darcy. Monen mielestä oli herttaista seurata koomisen päähenkilön toilailuja sinkkumarkkinoilla, mutta kun Jonesista tehtiin yksinhuoltaja ja leski, se ei ole kriitikoita tai faneja miellyttänyt.