Oksettava löytö klementiinissä – matoja kiemurteli hedelmälihassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yeovilissa asusteleva englantilaisnainen on tehnyt karmivan löydön ostamistaan klementiineistä. Louise Evans nimittäin huomasi, että hänen syömänsä klementiinit olivat täynnä eläviä toukkia. Nainen huomasi toukat vasta sitten, kun hän oli jo ehtinyt syödä hedelmiä.

Daily Mail -lehden mukaan klementiinin palojen hedelmälihasta erottui selvästi pieniä valkoisia toukkia. Evans kertoi, että näky sai hänet voimaan pahoin. Alkujärkytyksestä toivuttuaan Louise luuli, että pahin oli takana.

Muutaman tunnin kuluttua Evans alkoi kuitenkin kärsiä kovista vatsakivuista. Hän lopulta hakeutui lääkäriin varmistaakseen, ettei hän ollut saanut toukista jonkinlaista tautia. Lääkäri totesi, että Louise oli saanut rajun ruokamyrkytyksen.

Evans lähetti klementiineistä ottamansa kuvat paikalliseen Lidl-myymälään, josta hän oli hedelmät ostanut. Myymälä pahoitteli tapahtunutta ja ilmoitti selvittävänsä asian. Ilmeisesti klementiinissä olleet toukat olivat välimerellä elävän hedelmäkärpäsen toukkia.