Koditon skeittari bongattiin rannalta malliuralle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka muotimaailmassa menestyneet Kendall Jenner ja Gigi Hadid yhdistivät voimansa auttaakseen Venice Beachilla asustelevaa koditonta 20-vuotiasta skeittaria, johon he törmäsivät ollessaan kuvauksissa. Onnekas komistus oli Johnny Economou.

Nyt Johnny Economou on jo poseerannut ensimmäisissä virallisissa mallikuvauksissaan. Paikaksi valittiin tietenkin Venice Beach, jossa nuori komistus ”Koditon Romeo” poseeraa koko omaisuutensa kanssa. Hän omistaa vain skeittilaudan ja repullisen vaatteita.

Two Management -mallitoimisto teki Johnin kanssa sopimuksen ja nyt mies on matkalla menestykseen. Hurmaavalla nuorella miehellä on käynyt uskomaton tuuri. Romeo of Venice Beach -lempinimen saanut John oli monien muiden nuorten tavoin muuttanut Los Angelesiin tavoittelemaan unelmiaan. John on yksi niistä harvoista kodittomista nuorista, jonka unelmat ovat nyt toteutumassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash