68 vuotta vanhat jouluvalot toimivat edelleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Britanniassa asusteleva 65-vuotias Graman Ringwood koristelee joka joulu kuusensa ikivanhoilla jouluvaloilla. Ringwood on saanut joulukoristeet lahjaki vanhemmiltaan, jotka ostivat valot vuonna 1947.

Daily Mail -lehden mukaan koristeessa olevat lamput toimivat edelleen moitteettomasti. Graham uskoo, että hänen jouluvalonsa ovat vanhimmat toimivat jouluvalot koko Britanniassa. Miehellä on jouluvalojen alkuperäinen pakkaus tallessa.

Ringwoodin mukaan hän ei ole vielä koskaan joutunut vaihtamaan yhtäkään lamppua. Manchesterilainen mies on varma siitä, että lamput toimivat vielä vuosikymmeniä. Grahamin mukaan hänen vanhempansa ostivat jouluvalot ensimmäisen avioliittovuotensa aikana ja 68 vuotta myöhemmin lamput loistavat edelleen joka vuosi joulukuusessa.