Libressen somekuva leviää verkossa: ”Vaginoita joulukuuseen?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset yritykset ovat viime vuosina toteuttaneet sosiaalisessa mediassa ajoittain kampanjoita, jotka ovat puhuttaneet kansalaisia tavallista enemmän. Jotkut kampanjoista ovat onnistuneet ja toiset taas epäonnistuneet. Pääasia on kuitenkin yleensä, että keskustelua riittää.

Parhaillaan Libressen jouluteemainen kampanjakuva leviää suomalaisten some-käyttäjien keskuudessa erityisesti Facebookissa. Kyseessä on nimittäin vaginaa muistuttava piirroskuva, jonka Libresse kehottaa tulostamaan ja värittämään.

– Hyvää Joulua ja Riemukasta Uutta Vuotta! Tässä on teille pieni lahja meiltä – tulosta, leikkaa ja väritä mielesi mukaan. Lisää pieni naru ja vóila, sinulla on upea koriste joulukuuseen! Libresse ohjeistaa kuvatekstissä.

Valmiin väritetyn valokuvan voi siis ripustaa vaikkapa joulukuusen oksille. Kampanja on otettu vastaan monin erilaisin tavoin. Välttämättä kuva ei kuitenkaan viittaa naisen alapäähän, sillä Stara kertoi taannoin aivan samannäköisistä kuvista, jotka esittivät koululaisten vesivärein maalaamia kynttilän liekkejä. Kaksimielisyys on siis usein vain katsojan silmässä.

Hyvää Joulua ja Riemukasta Uutta Vuotta! Tässä on teille pieni lahja meiltä – tulosta, leikkaa ja väritä mielesi mukaan. Lisää pieni naru ja vóila, sinulla on upea koriste joulukuuseen! ;)

Julkaissut Libresse Suomi 22. joulukuuta 2015