Tänään tv:ssä: Hervoton suomalainen komediahitti ”Siinä oli pari muuttujaa…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen komediaelokuva Napapiirin sankarit sai taannoin jatkoa valkokankaalla. Vuonna 2010 ensi-iltansa saanut ensimmäinen elokuva niitti valtavasti menestystä ja oli julkaisuvuotensa katsoituin kotimainen elokuva ja se teki aikoinaan myös parhaan kotimaisen elokuvan avaustuloksen.

Tänään YLE TV2 esittää elokuvan kello 18.25 alkaen televisiossa. Ensimmäisen kerran elokuva esitettiin televisiossa uudenvuodenpäivänä 2013.

Dome Karukosken neljäs elokuva Napapiirin sankarit on seikkailukomedia Jannesta (Jussi Vatanen), joka lähtee ystäviensä Kapun (Jasper Pääkkönen) ja Räihäsen (Timo Lavikainen) kanssa metsästämään digiboksia öisestä Lapista, kun avovaimo Inari (Pamela Tola) uhkaa muuttaa etelään ellei laitetta saada taloon. Pääosissa nähdään Jussi Vatanen, Jasper Pääkkönen, Timo Lavikainen ja Pamela Tola. Herkullisissa sivurooleissa esiintyvät Kari Ketonen ja Miia Nuutila.