DJ-supertähden yllätyshäät Havaijilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

DJ-supertähti Steve Aoki on mennyt naimisiin tyttöystävänsä huippumalli Tiernan Cowlingin kanssa. Pariskunta vihittiin viikonloppuna Havaijilla intiimissä seremoniassa, jossa oli paikalla ainoastaan parin läheiset ystävät ja perhe.

Us Weekly -lehden mukaan Aokin edustaja kertoi, että tähti on nyt onnellisesti naimisissa. Vaikka parin häistä on huhuttu pitkään, on pariskunta onnistunut järjestämään häänsä medialta salassa. Steve ja Tiernan ovat olleet kihloissa vuodesta 2010 lähtien.

Menestyksekkään DJ-uran lisäksi Steve tunnetaan suositun Benihana -ravintolaketjun perijänä veljensä Devon Aokin kanssa. Miehen edesmennyt isä Hiroaki Aoki on Benihanan perustaja. 38-vuotias tähti vihittiin australialaismallin kanssa tunnelmallisessa seremoniassa paratiisisaarella.