Ben Affleck iski Sienna Millerin? Nähtiin käsi kädessä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä-ohjaaja Ben Affleck on huhujen mukaan iskenyt silmänsä näyttelijätär Sienna Milleriin. Huhut romanssista lähtivät liikkeelle, kun kaksikko nähtiin hempeilemässä toistensa kanssa elokuvan kuvaustauolla.

Daily Mail -lehden mukaan 43-vuotias näyttelijä ei onnistunut pitämään näppejään erossa 33-vuotiaasta kaunottaresta heidän kuvatessa Live By Night -elokuvaa Los Angelesissa. Kumpikin näyttelijöistä on eronnut pitkäaikaisista suhteistaan aiemmin tänä vuonna ja molemmat ovat sinkkuja.

Ben Affleck on avioerostaan huolimatta viihtynyt ex-vaimonsa Jennifer Garnerin kanssa ja yhteenpaluuta on pidetty mahdollisena. Benin rakkauselämässä on selvästikin tapahtunut nyt käänne, sillä hän on viihtynyt tiiviisti Siennan seurassa myös kuvaustaukojen ulkopuolella. Kaksikko muun muassa nähty käsi kädessä kuvaustauolla.