Bethenny Frankelin bikinivartalo kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Bethenny Frankel muistetaan New Yorkin täydelliset naiset -ohjelmasta. Nainen alkoi sittemmin juontaa omaa keskusteluohjelmaa, joka kantaa tähden nimeä. Taannoin Frankel erosi, minkä jälkeen palasi jälleen julkisuuteen. Frankel on ajoittain myös paparazzien tähtäimissä.

Eilen Bethenny Frankel kuvattiin hänen viettäesään vapaapäiväänsä joululomallaan Miami Beachin rannalla, jossa hän oli yllättäen yksikseen. Siitä huolimatta Bethenny bongattiin viilentymässä meren aalloissa mustissa yksiosaisissa uikkareissa. Samalla selvisi, että hän on edelleen upeassa rantakunnossa.

Bethenny Frankel oli pari vuotta naimisissa aviomiehensä liikemies Jason Hoppyn kanssa. Liitto päättyi viime vuonna eroon. Heillä on yhteinen Bryn-tytär. Ero oli kaunottarelle toinen, sillä vuosina 1996 – 1997 hän ehti olla lyhyessä liitossa viihdetuottajan Peter Sussmanin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash