Hurja laskettelutempaus Andeilla – tätä et tekisi perässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomesta löytyy lukuisia suosittuja rinteitä, mutta todellista hurjapäistä laskettelukokemusta kaipaavien kannattaa ottaa suunnakseen Etelä-Amerikan Andien vuoristo. Niin teki ammattilaislaskettelija Aymar Navarro, jonka kokemuksia kuvaava hurja video nähdään nyt Youtubessa.

Aymar Navarro kuvasi Cerro Torrcillasilla suoritetun laskunsa kypärään kiinnitetyllä toimintakameralla. Videolla nähdään, kuinka mies uhmaa vaaraa laskemalla kallioiden välisen ahtaan aukon läpi. Jyrkän laskun ja nopean vauhdin ansiosta koko huikea tilanne on ohi alle minutissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat