Nälkäinen orava varasti linnunruokaa – kunnes pyöriminen alkoi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Talon pihalle pystytetty lintujenruokintateline oli houkutellut paikalle nälkäisiä oravia. Yksi oravista kiipesi telineeseen saadaseen säiliön sisältä jyviä naposteltavaksi. Orava kuitenkin kohtasi yllättävän ongelman, nimittäin säiliö alkoi pyöriä holtittomasti.

Oravan touhuja vierestä seurannut asukas kuvasi eläimen temppuilun videolle. Daily Mail -lehden mukaan telineen pyörimisliike sai vauhtia reunasta roikkuvan oravan ansiosta. Mitä enemmän orava yritti rimpuilla telineellä ja saada sen pysähtymään, sitä kovemmaksi vauhti kiihtyi.

Loputa ruokintateline päihitti oravan, sillä eläinraukka meni pyörälle päästään ja sen oli pakko päästää irti. Orava lennähti maahan ja joutui selvittelemään päätään ennen jaloille nousemista. Toinen pihalla olevista oravista tuijotti telinettä epäröiden. Ehkäpä oli sen vuoro kokeillla onneaan seuraavaksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat