Taylor Swift tapasi kaksoisolentonsa – uskomaton yhdennäköisyys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Taylor Swiftillä on kerrottu olevan monia kaksoisolentoja, mutta australialainen nuori nainen on jo löytyneisiin kaksoisolentoihin verrattuna selkeästi eniten Taylor Swiftiä kasvonpiirteiltään muistuttava. Nyt nainen pääsi viimein tapaamaan Swiftin hänen konserttinsa yhteydessä.

New South Walesissa Australiassa asuva Olivia Sturglass on kaksoisolennoista ainut, joka muistuttaa poptähteä kasvonpiirteiden lisäksi myös vartaloltaan, hiuksiltaan ja tyyliltään. Olivia on kuullut yhdennäköisyydestä monilta tutuiltaan eikä ihme, sillä naiset muistuttavat todella paljon toisiaan.

19-vuotias Olivia Sturglass ei näytä tarkoituksella Taylor Swiftiltä. Nainen haluaa meikata tietyllä tavalla ja pukea haluamansa vaatteet ylleen, mutta kokonaisuus vaikuttaa kuitenkin hämmästyttävän paljon poptähden tyyliltä. Olivia kertoi Swiftin ihmetelleen hänelle sitä miten pitkä kaksoisolento oli. Tapaaminen sujui Daily Mail -lehden mukaan hyvin ja kaksoisolento pääsi viimein idolinsa kanssa samaan kuvaan.

Just chillen with @_kristy_lee_ at Channel 7… y'know, as you do. #coolkids #selfie #werkit

Kuva, jonka Liv ? (@olivia_oblivious) julkaisi

My two main babes. @taylorswift @_kristy_lee_ #loft89 #1989tourmelbourne #charliesangels #noitsliv #tayliv

Kuva, jonka Liv ? (@olivia_oblivious) julkaisi

Definately my fave picture of @_kristy_lee_ and I to date! #youremybestfriend #insane #1989toursydney

Kuva, jonka Liv ? (@olivia_oblivious) julkaisi

That moment when you meet Taylor Swift ??? #NoItsLiv#taylorswift#1989worldtour

Kuva, jonka Belinda (@missbelinda77) julkaisi