Ensi joulun hitti! Lahjapaperissa omat kasvot

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa toimiva Gift Wrap My Face -yritys valmistaa tilaajiensa kasvokuvilla koristeltuja lahjapapereita. Kustomoidut kääreet herättävät suurta huvitusta ympäri maailmaa, ja osa ihmisistä haluaa käyttää idean hyödyksi isolla mittakaavalla. Tuotteet voivatkin olla joulun 2016 hitti.

Miltä kuulostaisi saada lahja, joka on paketoitu lahjanantajan omilla kasvokuvilla? Monien mielestä varmaan mauttomalta, mutta idea on oikeasti olemassa. Gift Wrap My Face valmistaa lahjapaperia ihmisten tilausten perusteella, ja tilauksia tulee ilmeisen paljon.

Rullia voi tilata erilaisilla taustakuvilla ja kahdessa eri kokoluokassa. Suurempi rullakoko maksaa alle 15 dollaria, eli 13 euroa. Yhtiö myy lahjapapereita teemoittain myös muita juhlapyhiä varten, kuten syntymäpäivänä ja ystävänpäivänä. Lahjapaperisivuston suosio on räjähtänyt viime päivien julkisuuden ansiosta.

Kuva, jonka @giftwrapmyface julkaisi

Kuva, jonka @giftwrapmyface julkaisi

Kuva, jonka @giftwrapmyface julkaisi