Rage Against the Machine sai vauvan moshaamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pieni lapsi on yleensä helppo saada innostumaan musiikista. Rytmikkäät kappaleet vievät pikkulapsia mukanaan ja lapset alkavatkin herkästi tanssimaan ja pomppimaan heti, kun he kuulevat musiikkia. Hieman raskaamman musiikin ystävä ei ollut pysyä syöttötuolissaan kuullessaan suosikkiartistiaan.

Huvittunut isä on kuvannut videolle syöttötuolissa istuvaa vauvaansa, joka on liian innostunut musiikista pystyäkseen syömään. Vanhemmat ovat laittaneet soimaan Rage Against the Machine -yhtyeen Killing in the name of -nimisen kappaleen, josta vauva näyttää todella tykkäävän.

Vauvalla on oikeanlaiset tanssiliikkeet heti hallussaan kun hän kuulee musiikin. Vauva on välillä moshaavinaan kun hän heiluu tuolissa edestakaisin ja nyökyttelee hetkitellen päätään. Syöminen näyttää jäävän täysin toissijaiseksi, kun taustalla soi näin hyvä kappale.