Unelmien hääpaikka! Joulukuusifarmilla lumoavat puitteet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni haaveilee kesähäistä, mutta varsinkin Suomen kesät ovat hyvin vaikeita ennustaa säiden puolesta etukäteen, minkä vuoksi hääpaikan suunnitteleminen voi ollakin välillä hankalaa. Eräs pariskunta oli päättänyt järjestää upeat talvihäät joulukuusifarmilla, joka tarjosikin vihkiseremonialle upeat puitteet.

Sarah Vickers ja Kiel James Patrick olivat suhteensa alussa vierailleet Henry’s Christmas Tree Farm -joulukuusitilalla istuttamassa yhden puun. Sen jälkeen pariskunta on Cosmopolitan-lehden mukaan käynyt joka joulu valitsemassa yhdessä tilalta kotiinsa täydellisen joulukuusen. Nyt Sarah ja Kiel päättivät mennä joulukuusitilalla naimisiin.

Joulukuusifarmin pihasta saatiin todella kaunis hääseremoniaa varten. Pihalle istutetut kuuset valaistiin ja niiden etualalle tehtiin kaunis alttari. Hääpari sai juhlapäivänään otettua kuvaparin viisi vuotta sitten otetulle kuvalle, jossa Kiel pitää Sarahia kuusien edessä sylissään kuin olisi kantamassa naista ensimmäistä kertaa kynnyksen yli.

Forevergreen

Kuva, jonka Sarah Vickers (@sarahkjp) julkaisi

Love carried us to this here perfect moment in time, and by love we'll carry on together perfectly forever.

Kuva, jonka Kiel James Patrick (@kjp) julkaisi