Mariah Carey bikineissä pakkasessa – kuumat tunnelmat?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Mariah Carey on suunnannut joululoman viettoon Coloradon Aspeniin. Tähtösen lomasta ei ole glamouria tai luksusta puuttunut, sillä kaunottaren poikaystävä James Packer on hemmotellut Mariahia ylellisillä lahjoilla ja yllätyksillä.

Daily Mail -lehden mukaan Carey on nauttinut perheensä kanssa hyvästä ruoasta ja hemmotteluhoidoista, laskettelukeskuksessa harrastettuja aktiviteetteja unohtamatta. 45-vuotias tähtönen on pitänyt faninsa ajantasalla julkaisemalla kuvia lomastaan Instagramissa.

Kaunottaren kuvien joukkoon on päässyt myös yksi kylpykuva, jossa kaunotar poseeraa kultaisessa uimapuvussa. Koruin ja kristallein koristeltu uimapuku on kuin Mariahille tehty. Suuri lämminvesiallas keskellä pakkasia ja lumikinoksia on silkkaa luksusta. Voisi luulla, että Jamesillä ja Mariahilla on ollut onnistunut loma Aspenin vuorimaisemassa.

#traditions #aspen #wintermoments Sending love to all my #lambs ❄️

Kuva, jonka Mariah Carey (@mariahcarey) julkaisi

#icantski #skilesswonder ??

Kuva, jonka Mariah Carey (@mariahcarey) julkaisi

Snow moments. ❄️❄️❄️

Kuva, jonka Mariah Carey (@mariahcarey) julkaisi