Makwan Amirkhani Phuketista: ”Älkää ikinä eksykö tähän hotelliin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien suomalaisten sankariksi noussut vapaaottelija Makwan Amirkhani lomailee parhaillaan Thaimaan Phuketissa, ja hän joutui monien muiden suomalaisten tavoin paikallisten huijaamaksi. Kyse ei kuitenkaan ollut rihkamakauppiaiden vedätyksestä, vaan hotellin toiminnasta.

Makwan Amirkhani, Facebook
Makwan Amirkhani, Facebook

Phuket Millenium Resort -hotellissa majoittuneelta seurueelta huijattiin nimittäin 200 euroa muuttamalla seurueen hotellihuoneesta maksettua takuusummaa jälkikäteen. Hotellivirkailija oli tökerösti muuttanut kynällä papereihin numeron 500 tilalle numeron 300, vaikka alkuperäisestä lomakkeesta oli annettu seurueelle kopio.

Amirkhani julkaisi Facebookissa tapauksesta kaksi videota, joissa nähdään millaisista asiakirjoista ja niiden muutoksista oli kyse. Toisella videolla hotellin henkilökunta on noutanut rahakuoren, jossa onkin 300 euron sijaan 400 euroa, joten muutettu kuitti ei voi pitää paikkaansa. Tätä julkaistaessa seurueen rahoista puuttuu vielä sata euroa.

Never go to this Hotel! Älkää ikinä eksykö tähän hotelliin.

Julkaissut Makwan Amirkhani 27. joulukuuta 2015

What a magic trick, still missing some money. one big joke

Julkaissut Makwan Amirkhani 27. joulukuuta 2015