Maddi Waterhouse isosiskonsa kanssa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Suki Waterhouse on tehnyt menestyksekästä malliuraa jo vuosien ajan, mutta nyt samasta perheestä on tullut toinenkin kaunotar. Sukin 16-vuotias pikkusisko Maddi Waterhouse poseerasi taannoin jo ensimmäisessä kansikuvassaan, ja nyt siskokset ovat suunnanneet yhdessä rantalomalle.

Paparazzi bongasi sisarukset Barbadokselta, jossa he nauttivat täysillä aurinkoisesta lomasäästä ja vilvoittelivat välillä vesileikkien parissa.

16-vuotias mallikaunotar Maddi Waterhouse tekee parhaillaan kovaa nousua kohti mallimaailman kärkikaartia, ja häntä pidetään yhtenä potentiaalisimmista tulevaisuuden supermalleista. Taannoin Maddi pääsi jo poseeraamaan Teen Tatler -lehden kansikuvassa, ja nykyisin häntä pidetään miljoonien teinityttöjen roolimallina.

maddiwaterhouse29122015e

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash