Näin avaat samppanjapullon tyylikkäästi lusikalla!

Lux Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Samppanjapullon avaaminen miekalla on näyttävä temppu uudenvuodenjuhliin tai muihin näyttäviin illanistujaisiin. Harvalta kuitenkaan löytyy kotoaan pullon avaamiseen soveltuvaa miekkaa, eikä sellaisen heiluttaminen kotibileissä ole muutenkaan välttämättä hyvä idea.

YouTubessa alun perin vuonna 2013 jaettu, mutta tällä hetkellä taas ajankohtainen video opastaa kuinka samppanjapullon voi avata miekkatyyliin kotoa löytyvillä esineillä. Pullon aukaiseminen onnistuu jopa voiveitsellä tai lusikalla. Samppanjan täytyy vain olla erittäin kylmää, ja pulloa täytyy pidellä avaamistilanteessa noin 45 asteen kulmassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat