Hylätystä sairaalasta kajasti valoa – sivullinen uskaltautui tutkimaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhat hullujenhuoneet ja sairaalat tarjoavat pelottavan miljöön kummitustarinoille. Hylätyissä rakennuksissa uskotaan usein vaeltelevan henkiä, jotka eivät ole päässeet valoon tai pelastukseen. Nyt netissä leviää kuva New Orleansin suljetusta sairaalasta.

Kuvassa on pimeä sairaala, mutta yhdestä rakennuksen ikkunasta kajastaa mystistä valoa. Kuva julkaistiin netissä ja jo nanosekunneissa ihmiset alkoivat jakaa sitä paranormaaleja ilmiöitä todistavana otoksena. Kaikki ei kuitenkaan ole sitä miltä näyttää.

Eräs urbaani löytöretkeilijä oli päättänyt käydä tutkimassa valonlähteen. Selvisi, että hylätyn sairaalarakennuksen yhdessä huoneessa oli kaksi isoa lamppua osoittamassa pahvikasaa päin. Toisin sanoen sairaalassa ei ollut meneillään muuta pelottavaa kuin sähkölaskun järjetön kasvaminen.

View post on imgur.com

For those few of you who may not know…I work at an inner city New Orleans hospital that happens to be situated…

Posted by Lisa Walley Staggs on Sunday, December 27, 2015

Kuva, jonka Simi (@theshortestsim) julkaisi