Romanssihuhut yltyvät: Jennifer Garner iski Greyn anatomia -komistuksen?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Jennifer Garner on huhujen mukaan alkanut tapailla Greyn anatomia -hittisarjasta tunnettua Patrick Dempseyta. Aviomiehestään ohjaaja-näyttelijä Ben Affleckista hiljattain eronnut kaunotar on työskennellyt aiemmin Patrickin kanssa ja heidän välillään on huhuttu olevan oikeanlaista kemiaa.

OK!-lehden mukaan Garner ja Dempsey ovat lähetelleet toisilleen flirttailevia viestejä ja he ovat myös soitelleet toisilleen videopuheluita. Pari on käynyt muutamia kertoja syömässä yhdessä, mutta kumpikaan ei ole virallisesti myöntänyt tapailua.

Lähipiirin mukaan Jennifer ja Patrick haluavat edetä rauhassa, sillä molemmat ovat vasta eronneet puolisoistaan. Demseylla ja Garnerilla on molemmilla lapsia aiemmasta suhteesta ja he haluavat asioiden etenevän omalla painollaan. Jää nähtäväksi, onko Jennifer onnistunut iskemään miehen, joka on monien Greyn anatomia -sarjan naiskatsojien märkä päiväuni.