Mies kääri itsensä lahjapaperiin – antoi itsensä koiralleen joululahjaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sopivien lahjojen etsiminen perheenjäsenille tai ystäville voi olla vaikeaa puuhaa. Lahjojen antaminen lemmikkieläimille on sen sijaan huomattavasti helpompaa, kuten Facebookissa levinnyt video osoittaa.

Noel Persons jakoi sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän on keksinyt Trouble-koiralleen halvan mutta sitäkin hauskemman lahjan. Mies on nimittäin käärinyt itsensä lahjapakettiin, ja antaa koiran avata kääreen.

Trouble vaikuttaa olevan lahjasta erittäin innoissaan, sillä koiran häntä heiluu hurjalla tahdilla sen repiessä pakettia auki. Eläimen riemulla ei ole rajoja rakkaan omistajan paljastuessa lahjakääreen alta.

Coming home for Christmas (…as a giant present for your dog)

Julkaissut Noel Parsons 25. joulukuuta 2015