Pyöräilijän päälle hyökättiin – aggressiivisella variksella oli patoutumia?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monet pitävät lintuja pelottavina. Linnuissa ei välttämättä muuten ole mitään pelottavaa, mutta lintujen hyökkääminen ylhäältä päin tai niiden yllättävä aggressiivinen käyttäytyminen saa ihmiset usein säikähtämään. Nyt eräs opiskelija kuvasi kauhun hetkensä videolle, kun varis oli hyökännyt hänen päälleen.

YouTube-videolla nähdään erikoinen tilanne, kun varis on jostain syystä ottanut pyöräilijän hyökkäyksensä kohteeksi. Poika on pysähtynyt pyörällä ja alkanut kuvaamaan puhelimellaan erikoista tilannetta, kun varis on lentänyt hänen selkäänsä kiinni ja jäänyt istumaan pojan repun päälle.

Poika on hieman hämillään variksesta, joka on lentänyt häneen kiinni. Varis alkaa nokkimaan poikaa kaulaan, mikä tuntuu varmasti todella epämiellyttävältä. Poika pelästyy ja heittää reppunsa maahan. Varis tuntuisikin olevan erityisen kiinnostunut repussa olevista oransseista yksityiskohdista, joita se yrittää repiä irti nokkansa avulla. Poika ei ole saada reppua tai pyöräänsä takaisin, kun varis hyökkää poikaa kohti joka kerta, kun hän yrittää lähestyä niitä.