Nämä julkkisparit erosivat vuonna 2015

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Puolet avioliitoista päätyy eroon. Julkkisten joukossa on useita unelmapareja, jotka saattavat toimia myös tavallisten tallaajien esikuvina. Kuuluisia liittoja usein reunustaa teennäinen kultareunus ja toisinaan liittojen onnellisuus on silkkaa kulissia.

Vuosi 2015 kirjoitettiin historiankirjoihin vuotena, jolloin Ben Affleck ja Jennifer Garner lopettivat avioliittonsa. Kymmenen vuotta yhdessä ollut pari erosi päivä pyöreiden vuosien tultua täyteen. He asuvat edelleen yhdessä lasten takia, mutta ainakin Jenniferin tiedetään käyneen muiden kanssa treffeillä.

Eronneiden pariskuntien joukossa ovat myös toiset näyttelijäparit Megan Fox ja Brian Austin Green sekä Charlize Theron ja Sean Penn. Musiikkimaailma kohisi puolestaan elokuussa, kun One Direction -tähti Zayn Malik päätti suhteensa Perrie Edwardsiin.