Rattijuoppo kuvasi puuhansa Facebookiin – poliisi nappasi tunteja myöhemmin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ohiolainen Dustin Rittgers kuvasi itseään puhelimella samalla, kun hän ajoi autoa ja joi alkoholia. Silminnähden humalainen mies julkaisi videon Facebookiin ja kommentoi sitä myöhemmin. Kuten arvata saattaa, korjasi karma potin jälleen kerran.

Sitä saa mitä tilaa, ja 28-vuotias Rittgers tilasi putkareissun paikalliselta poliisilta. Rattijuoppouden todistaneen videon julkaisemisen jälkeen poliisi ryhtyi etsimään humalaista kuskia. Hänet tavoitettiin muutama tunti myöhemmin.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun videon julkaissut herra joutuu vaikeuksiin. Hänet tuomittiin myös vuonna 2014 liikennerikkomuksista, Inside Edition uutisoi. Harva on kuitenkaan niin idiootti, että julkaisee rikollisista toimista videon sosiaaliseen mediaan, ja vieläpä kommentoi sitä jälkikäteen.