Rullaluistinlimbon uusi ME-tulos: 7-vuotias poika maailman paras!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moderni ninja löytyy tätä nykyä Intiasta ja hänellä on ikää seitsemän vuotta. Kyseessä on rullaluistimilla suoritetun limboamisen ennätyksentekijä nimeltään Tiluck Keisam. Hän limbosi yhteensä 116 metriä.

Rullaluistimilla 28 senttimetriä korkean rimakujan ali limbonnut poika alitti suoritti matkan 31,87 sekunnissa. Hän suorastaan räjäytti edellisen 50 metriä pitkän ennätysmatkan omalla 116 metrin suorituksellaan. Lisäksi kuja oli tehty edellistä maailmanennätystä seitsemän senttiä matalemmaksi.

Manipurin kaupungista kotoisin oleva poika aloitti rullaluistelun kaksi vuotta sitten. Hän otti ennen suoritusta roimasti vauhtia, kumartui ja piti koko liu’un ajan jaloistaan kiinni. Pojan tulevaisuus näyttää valoisalta ja hän haluaa kuulua joskus maailman parhaimpien urheilijoiden joukkoon.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat