Bulldog yritti ahtautua pahvilaatikkoon – tässä tulos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadan New Westminsterissä asusteleva Porkchop-bulldoggi on tullut monille tutuksi hassuista nettivideoista. Ihastuttavan englanninbulldoggin seurassa koiranomistajan arjesta on tylsyys kaukana. Porkchopilla on erityinen taito viihdyttää omistajaansa erilaisilla tempauksilla lähes päivittäin.

Daily Mail -lehden mukaan viimeisimmällä videolla Porkchop on yllättänyt omistajansa käyttäytymällä kissamaisella tavalla. Bulldoggi oli nimittäin päättänyt ahtautua lattialla olevaan pahvilaatikkoon keinolla millä hyvänsä.

Koiranomistaja huvittui nähdessään, että Porkchop asetteli takamuksensa laatikkoon vaikka se oli selvästikin liian suuri mahtuakseen pahvireunojen sisälle. Lopulta laatikko antoi periksi ja Porkchop jäi hölmistyneenä istuskelemaan lattialle. Omistaja ei ole keksinyt koiransa käyttäytymiselle selitystä, mutta ainakin se tarjosi hänelle hyvät naurut.