Koira rysän päältä kiinni – syyllisestä ei epäselvyyttä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat eivät aina malta olla menemättä kiellettyihin houkuttaviin paikkoihin saadessaan siihen tilaisuuden. Jälleen yksi koira jäi kiinni pahanteosta onnistuessaan nousemaan keittiötasolle herkkukaappien läheisyyteen.

Mies on kuvannut videolle katuvaa koiraansa, jonka hän on saanut kiinni itse teosta. Koira on onnistunut kiipeämään keittiötasolle, jossa se on saanut herkkuja sisältävän kaapin oven auki. Koira on syönyt herkut tekopaikalla, josta mies oli sen löytänyt.

Videolla mies tylyttää koiraansa, joka selkeästi tietää tehneensä jotain väärin. Koira ehti hotkimaan kaapista löytyneet popkornit, mausteita sekä leipää. Koira istuu nolona tason päällä ja katsoo alakuloisesti omistajaansa kunnes kääntää päänsä pois.