Kerrankin! Morsiuspuvut normaalivartaloisen mallin yllä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin naisten alusvaatteita myyvän Adore Me -verkkokaupan tekemästä tutkimuksesta, jonka mukaan plus-kokoiset mallit myyvät jopa neljä kertaa perinteisiä malleja paremmin. Nyt samaa taktiikkaa kokeilee hääpukuja myyvä David’s Bridal.

Mikäli haluaa astella ensi kesänä vihille, tulisi hääjärjestelyiden olla jo täydessä vauhdissa. Yksi olennainen osa juhlintaa on oikeanlainen hääpuku. Vaikka maailmassa yritetään jatkuvasti muuttaa naisten minäkuvaa suopeammaksi, suosivat useat suunnittelijat langanlaihoja malleja. David’s Bridalin ensi kevään pukumallisto esitellään normaalivartaloisen naisen päällä.

Mainoskuvissa poseeraa upea, ihana ja kurvikas Mercy Watson. Australialainen mallineitokainen on hehkuttanut tähdittämäänsä mainoskampanjaa myös julkisesti kehuja niittäen. Hän toivoo, että tavalliset naiset tuntisivat olonsa upeaksi puvussaan koosta riippumatta.

David's Bridal
David’s Bridal
David's Bridal
David’s Bridal
David's Bridal
David’s Bridal