Kauhua korkeuksissa – näköalahissi jumiutui korkeuksiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Orlandossa sijaitseva SeaWorld on suosittu nähtävyys. Alueella sijaitsee myös elektronisesti toimiva näköalatorni, jonne ihmiset pääsevat ihailemaan maisemia kahdessa kerroksessa. Torni meni äskettäin rikki kesken kierroksen.

Sky Tower -niminen torni nostaa kaksikerroksisen näköalatasanteen 121,9 metrin korkeuteen. Vuodesta 1973 ihmisiä kyydittänyt nähtävyys on mennyt rikki jättäen vesipuistokävijät yläilmoihin. Osa ihmisistä poistettiin näköalatasanteelta erillisen pelastuskorin avulla.

Onneksi torni saatiin toimimaan yli tunnin odottamisen jälkeen ja näköalatasanne laskeutui turvallisesti takaisin maan kamaralle. Tornissa olleet ihmiset julkaisivat kokemuksistaan kuvia sosiaaliseen mediaan. Pelastustöissä oli mukana 15 palomiestä, CBS Miami uutisoi.