Tämä koti ei jäänyt Joulupukilta huomaamatta – ilmakuva paljasti!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuusivuotiaan pojan isä keksi joulun alla ihastuttavan ratkaisun lapsensa mieltä kutkuttavaan ongelmaan. Austaliasta Uuteen-Seelantiin muuttanut perhe on nimittäin koristellut kotipihansa poikkeuksellisen näyttävin jouluvaloin hyvästä syystä.

Syynä valtavalle urakalle oli nimittäin se, että Archie-poika pelkäsi, ettei Joulupukki enää löytäisi häntä. Koululainen oli koko ikänsä asunut Australiassa ja nyt häntä pelotti, ettei Joulupukki löydä häntä uudesta osoitteesta.

Isä keksi hauskan tavan rauhoitella poikaansa, sillä hän kirjoitti Joulupukille osoitetun suuren viestin pihalle jouluvalojen avulla. Air New Zealand -lentoyhtiö sai vihiä isän projektista ja yritys osallistui urakkaan. Tempauksesta kuvattu video on julkaistu lentoyhtiön verkkosivuilla.