Koiranpentu viihdytti itseään – keksi huvittavan palloleikin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Missourilainen koiranomistaja oli havahtunut rappusista kantautuviin ääniin. Rappusten alapuolella miestä odotti yllätyksellinen näky. Lemmikkikoira Mojo oli nimittäin keksinyt huvittavan tavan viihdyttää itseään.

Mojo leikki palloleikkiä yksinään, sillä se oli kyllästynyt odottamaan, että joku ihmisistä heittäisi sille pallon. Koira kantoi suosikkilelunsa rappusten yläpäähän ja siellä lemmikki vapautti pallon. Kun pallo alkoi pomppia rappusia alas, syöksyi koira sen perään.

Koiranomistaja Shawn McPike kuvasi hauskan näyn videolle ja julkaisi sen netissä. Daily Mail -lehden mukaan Mojo oli keksinyt erinomaisen tavan leikkiä pallolla itsenäisesti. Omistaja kertoi, että Mojo on jäänyt koukkuun hauskaan leikkiin ja aina kun sillä on tylsää, se menee yksin rappusiin leikkimään.