Viidakon kuningas? Näin helposti leijona säikähtää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Zimbabwessa sijaitsevalla Twala Trust Animal Sanctuary -rauhoitusalueella on onnistuttu kuvaamaan videolle ihastuttava leikkihetki leijonien kesken. Savannilla päivää paistatellut naarasleijona Shani oli nimittäin päättänyt säikäyttää laumaansa kuuluvan uroksen.

Pahaa-aavistamaton Shungu-uros makasi maassa ja nautti auringon lämmöstä. Pian leijonan taakse ilmestyi väijyvä naaras, joka lähestyi urosta hiippaillen. Shani läheni Shungua hitaasti ja äänettömästi.

Uros havahtui Shanin läsnäoloon vasta sitten, kun naaras hipaisi sitä tassullaan. Urosleijona säikähti pahanpäiväisesti naaraan kepposta ja se karjaisi Shanille matalalla äänellä. Alkujärkytyksen jälkeen leijonat rauhottuivat. Jos naarasleijona osaisi nauraa, olisi se varmasti hihittänyt ratketakseen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat