Uskomaton näky katsomossa: Poika söi vesimelonin kuorineen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokainen vanhempi varmasti haluaisi, että oma lapsi alkaisi syömään hieman terveellisemmin. Yksi poika oli mennyt katsomaan krikettipeliä eväänään yksi kokonainen vesimeloni, jonka syömisen johdosta pojasta tuli välittömästi suuri nettihitti. Poikaa ei oltu taidettu kotona opettaa, miten hedelmä tulisi syödä.

YouTube-videolla nähdään krikettipelin yleisöstä televisiokameroiden tallentama poika, joka syö kokonaista vesimelonia katsomossa. Pelin selostajat alkavat välittömästi kommentoimaan poikaa ja ihmettelemään sitä, että syökö poika tosissaan koko vesimelonin kuorineen.

Kamerat ottavat pojan kuviin useaan otteeseen pelin aikana. Australialainen poika syö vesimelonia hyvällä ruokahalulla ja näyttää popsivan hedelmää kuorineen päivineen. Poika ei näyttäisi pelkästään käytännön syistä syövän kuoria vaan nakertaa kovaa kuorta vielä senkin jälkeen, kun hän jo pääsee käsiksi vesimelonin mehukkaaseen sisukseen.