Pyöräilijä raivostui puunrungosta tiellä – olikin jotain aivan muuta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen pyöräilijä on onnistunut täpärästi välttämään vaaratilanteen tiellä. Mies nimittäin ohitti tiellä makaavan alligaattorin vain senttien päästä. Hurja tilanne on tallentunut pyöräilijän GoPro-kameralle.

Daily Mail -lehden mukaan mies ei tunnistanut tiellä makaavaa matelijaa. Pyöräilijä alkoi raivota ja saarnata videolla kovaan ääneen ihmisten roskaamisesta ja siitä, kuinka usein hän näkee tiellä vaarallisesti aseteltuja puunrunkoja ja oksia.

Tiellä oleva puunrunko osoittautui kuitenkin pian vaaralliseksi matelijaksi. Pyöräilijä perui nopeasti sanansa ja totesi, että tiellä oleva este olikin krokotiili tai alligaattori. Mies jatkoi ripeästi matkaansa ja hänen onnekseen matelija ei yrittänyt hyökätä hänen kimppuunsa ohitustilanteessa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat