6-vuotias vie äitinsä kuukausittain treffeille – maksaa viikkorahoillaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nikkole Paulunilla on todella hyväkäytöksinen kuusivuotias poika, joka on oikea herrasmies. Poika vie äitinsä kerran kuussa ulos treffeille ansaitsemillaan viikkorahoilla. Treffeillä Paulun opettaa pojalleen aina hyviä käytöstapoja, jotka poika jo osaakin melko hyvin. Poika avaa äidilleen aina oven ja ruokapöydän tuolin, kysyy hänen päivästään ja maksaa myös laskun.

Paulun on itse saanut aikoinaan kärsiä huonokäytöksisistä miehistä ja pahoinpitelystä, minkä vuoksi hän haluaa opettaa omalle pojalleen miten naisia tulee kohdella. Poika vie joka kuukausi äitinsä ulos syömään rahoilla, jotka hän on ansainnut tekemällä pieniä kotitöitä.

Paulun haluaa opettaa pojalleen treffeillä käytöstapoja ja pöytätapoja. Hän on opettanut poikaansa keskustelemaan ja pitämään puhelimen ja iPadin kiinni treffien aikana, minkä lisäksi äiti on opettanut pojalle rahan merkitystä, maksamista ja laskemista. Moni on pitänyt tapaa suloisena, mutta moni äiti on myös kritisoinut sitä, että Paulunin pojan tulee käyttää ansaitsemansa viikkorahat äitiin.

Once a month my 6 year old son takes me out on a dinner date. He opens doors for me, pulls out my chair, talks about his…

Posted by Nikkole Paulun on Friday, January 1, 2016