Christoph Waltz palaa 007-pahiksen rooliin – yhdellä ehdolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuorein 007-elokuva, Spectre, sai ensi-iltansa viime vuoden lokakuussa. Elokuvan pahiksen roolissa nähtiin tällä kertaa Oscar-palkittu Christoph Waltz. Mies saattaa palata rooliinsa myös seuraavassa Bond-seikkailussa. Christoph Waltz on tehnyt sopimuksen yhteensä kolmessa James Bond -elokuvassa esiintymisestä.

Daily Star -lehden mukaan näyttelijä kuitenkin palaa pahisrooliinsa vain, mikäli Daniel Craig palaa Bondin rooliin.

007-elokuvien tuottajat haluavat Christoph Waltzin Blofeldistä useammassa elokuvassa esiintyvän hahmon samaan tapaan kuin Sean Conneryn ja George Lazenbyn Bond-elokuvissa. He kuitenkin haluavat, että Daniel Craigin elokuvat sijoittuvat omaan jatkumoonsa. Näin ollen James Bond -näyttelijän vaihtuessa myös Blofeldin näyttelijä vaihtuisi.

Toistaiseksi on epäselvää, jatkaako Daniel Craig superagentin roolissa vielä viidennessä 007-seikkailussa. Tähden uutisoitiin lokakuussa olleen kyllästynyt Bond-elokuvissa näyttelemiseen, mutta tähti on sittemmin pyörtänyt puheensa. Craig on Sony-yhtiön kanssa tekemänsä sopimuksensa mukaan velvoitettu esiintymään vielä yhdessä James Bond -elokuvassa.