Alkuvuoden yleisin loukkaantumisen syy?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuten moni osasi odottaakin, hoverboardit nostivat tänä jouluna suosiotaan yhtenä tämän joulun suosituimmista lahjoista. Moni uusi hoverboardin omistaja halusi innoissaan päästä heti kokeilemaan uutta menopeliään, jolla liikkuminen ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin moni voisi luulla.

Hoverboardilla liikkuminen vaatii todella hyvää tasapainoa ja keskittymistä ennen kuin laudan päällä taspainotteleminen tulee suoraan lihasmuistista. Jouluna moni lahjan antaja kuvasi innoissaan lahjan saajaa ja ensimmäistä hoverboard-kyytiä videolle, joka päätyikin useimmiten hauskaan kaatumiseen.

Ozzy Man Reviews -kanava on julkaissut YouTubessa hauskan videon, jossa on koostettuna viime joulun näyttävimmät hoverboard-kaatumiset. Tasapainon pitäminen ja liikkuminen hoverboardilla on aluksi vaikeaa, minkä vuoksi video onkin täynnä mitä hauskimpia horjahduksia.