Koiralla erikoistaito – osaa puhaltaa kuplia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat oppivat mitä erikoisimpia asioita ja taitoja ihmisiä seuraamalla. Omistajat pystyvät kouluttamaan koiriaan tekemään hauskoja temppuja, mutta yksi koira onnistui kuitenkin yllättämään omistajansa taidolla, jota olisi varmasti vaikea opettaa.

YouTube-videolla nähdään kuinka Zion-niminen koira esittelee omistajalleen erikoista taitoaan. Koiran lempipuuhiin kuuluu kuplien puhaltaminen, ja videolla Zion seisookin järven rannalla kuono veden pinnan alla kuplia puhallellen.

Tanskassa Hundigessa kuvatulla videolla nähdään, miten hienosti koira osaa puhaltaa kuplia veden alla. Koira nostaa kuononsa aina välillä veden alta pois ottaakseen lisää happea, minkä jälkeen se laskee kuonon uudelleen pinnan alle puhaltaakseen lisää kuplia.