Kylie Jenner kohauttaa jälleen – tämäkö vuoden 2016 trendityyli?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin perheenlisäystä saanut Kim Kardashian on edelleen perheensä tunnetuin jäsen, mutta myös nuoremmat sisaret ovat saaneet viime vuosina runsaasti palstatilaa mediassa. Kylie Jenner oli nuoresta iästään huolimatta yksi Yhdysvaltojen viime vuoden seuratuimmista tähdistä.

Rohkealla tyylillään usein huomiota herättänyt Kylie Jenner aloittaa vuoden 2016 tutuissa merkeissä. Jenner jakoi verkossa videon, jossa hän esiintyy bondage-tyylisessä paljastavassa asukokonaisuudessa. Videosta vastaa tähden luottovalokuvaaja Sasha Samsonova.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat