Mummot kokeilivat Fireball-shotteja – odottamaton reaktio videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanelista, sokerista ja viskistä valmistettu maustelikööri Fireball on saavuttanut suosiota tehoryyppynä nuorten juhlijoiden keskuudessa. Nyt näemme laadukkaaseen viiniin ja vodkapohjaisiin drinkkeihin tottuneiden ikäihmisten reaktiot Fireballia maistettuaan.

Iäkkäät leidit kertovat videolla ensin juomatottumuksistaan ja lempijuomistaan. Sen jälkeen heidän eteensä asetetaan Fireball-pullo. Vanhat rouvat arvostelevat pullon ulkonäköä rentomielisesti ja kaatavat toisilleen aimo annokset juomaa. He eivät kuitenkaan kumoa shotteja alas kertaheitolla, mutta maistavat rohkeasti haistelun jälkeen.

Mummojen mielestä Fireballin maku on vahva ja he myöntävät tykkäävänsä likööristä. Alko veti taannoin Fireball-liköörin myynnistä, koska siinä todettiin olevan raja-arvot ylittävä määrä propyleeniglykolia. Propyleeniglykoli toimii elintarvikkeissa lisäaineiden ja aromien kantaja-aineena, mutta sitä käytetään yleisesti myös savuketeollisuudessa sekä jäänpoistoaineissa ja jäähdytysnesteissä.