Portsarilta karu video: Näin humalaiset asiakkaat käyttäytyvät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yökerhojen ja myöhään auki olevien ravintoloiden ovimiesten ja järjestyksenvalvojien työ voi käydä välillä raskaaksi. Varsinkin suurina juhlapyhinä baarit täyttyvät humalaisista juhlijoista, jotka eivät välttämättä aina osaa käyttäytyä hyvin ollessaan alkoholin vaikutuksen alaisena tai pysty nauttimaan alkoholia kohtuudella.

YouTubessa on lähtenyt leviämään viime vuonna kuvattu video, joka on tallentunut yökerhon ovimiehen GoPro-kameraan. Mies halusi asentaa työtakkiinsa GoPro-kameran näyttääkseen kaikille, miten huonosti humalaiset käyttäytyvät ja miten sekaisin ihmiset ovat juodessaan liikaa.

Ovimies joutuu kestämään todella huonoa käytöstä, huutelua ja nimittelyä. Nuoret aikuiset ovat näreissään joutuessaan ulos ravintolasta, hukattuaan omaisuuttaan tai joutuessaan käsirysyyn toisten humalaisten kanssa. Video osoittaa hyvin myös sen, miten tarpeellinen järjestyksenvalvojien työ yökerhoissa on.