Nainen heräsi hotellissa iho täynnä paukuroita – sängyn alta järkyttävä löytö

Matkailu · Stara.fi

New Yorkissa on kärsitty pahanlaatuisesta lutikkaongelmasta jo vuosia. Alueen budjettihotelleihin matkustavia on kehoitettu suorittamaan matkatavaroilleen loman jälkeen lutikoiden torjuntakäsittely. Nyt eräs turisti kuvasi Astor on the Park -hotellin kauhukokemukset videolle.

Hotellissa New Yorkin Manhattanilla yöpynyt Elgin Ozlen on kuvannut karmaisevan videon nettiin. Hän tilittää hotellin olevan ala-arvoinen, koska siellä ei ole lämmitystä, pistorasiat eivät toimi ja kaiken lisäksi sängyt kuhisevat verta imeviä lutikoita. Hotelli näyttää ulkoapäin suhteellisen siistiltä, mutta mies on joutunut kertomansa mukaan vaihtamaan huonetta kahden päivän aikana kolme kertaa.

Mies kääntää huoneessa olevan patjan ympäri paljastaen ällöttävän totuuden. Patja kuhisee lutikoita. Sen jälkeen hän kuvaa tyttöystävänsä iholle yön aikana ilmestyneet paukamat. Video on saanut runsaasti mediahuomiota.

Ihmisten ja lemmikkieläinten loiseksi sopeutunut lutikka imee isäntäeliöstään verta yöaikaan. Puremakohta on kiusallinen kutinan ja turvotuksen takia. Lutikoita voi hävittää tehokkaasti lämpötorjunnan avulla, sillä ne kuolevat pakkasessa tai yli 52 asteen lämpötilassa.