Tyttö esitti Adelea – huikea esitys pahvikitaran kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adelen Hello-niminen kappale on koskettanut monia eikä siis ihmekään, että myös pikkulapset ovat liikuttuneet syvästi hitin koskettavat lyriikat kuullessaan. Nyt eräs pikkutyttö halusi pienen hetken ajan kuvitella olevansa itse Adele, joka esiintyy kitaran kanssa suurelle yleisölle.

Videolla nähdään pieni tyttö, joka näyttää olevan todella ihastunut Adelen Hello-kappaleeseen. Tyttö on kappaleen kuultuaan hakenut oman pahvista tehdyn kitaransa ja ryhtynyt esittämään kappaletta pitäen kotisohvaansa omana estradinaan.

Moni kokematon esiintyjä joutuu opettelemaan esiintymistä ja miettimään, miten mikäkin kohta kappaleesta kerrotaan elein. Tyttö on valmis esiintyjä kuitenkin jo nuoresta iästään huolimatta eikä eläytyminen sanoihin tuota tälle pienelle tähdelle mitään ongelmia.