Kauneusleikkausten järkyttävä tulos – nämä kasvot maksoivat 70 000 euroa

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sukupuoltaan vaihtanut Fulvia Pellegrino on pahasti koukussa kauneusleikkauksiin. Nainen on muun muassa ottanut 150 huulitäytettä ja näyttää monen mielestä hyvin luonnottomalta turbohuulineen. Mieheksi syntynyt 56-vuotias Fulvia näyttää erikoiselta suurten huuliensa, poskipäidensä ja silikonirintojensa kanssa.

Naisella on kulunut pelkästään takapuolen kirurgiseen muotoilemiseen 12.000 euroa, ja kauneusleikkauksiin on hurahtanut yhteensä 76.000 dollaria, eli noin 70.000 euroa. Vielä ällistyttävämmän asiasta tekee se, että Fulvialla on myös vaimo Marisa, joka tukee puolisoaan täydestä sydämestä.

Pariskunta ei käyttäydy kuten normaalissa avioliitossa on tapana, vaan he muistuttavat omien sanojensa mukaan enemmän siskoksia, Barcroft TV uutisoi. Fulvia on salannut identiteettinsä 15-vuotiaasta saakka, koska varttui hyvin uskonnollisessa perheessä. Nyt hän yrittää ottaa menetetyn ajan takaisin, ja muutos alkoi vuosituhannen vaihteessa.

PÄIVITYS: Aluksi jutussa oli kauneusleikkausten eurohinnaksi kerrottu virheellisesti 80.000 euroa. Kuitenkin 76.000 dollaria on lähempänä 70.000 euroa.