Anne masu pystyssä bikineissä – ei estänyt rantalomaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Anne Hathaway kertoi jo tammikuussa 2014 odottavansa, että saisi miehensä Adam Shulmanin kanssa lapsia. Huhuja lapsen yrittämisestä oli tosin liikkunut jo vuosia aiemmin. Taannoin Anne sai kunnian kertoa ilouutisen raskaudestaan, ja sittemmin vauvamasu on kasvanut mukavasti.

Eilen Anne kuvattiin rannalla Havaijilla, jossa hän käväisi pulahtamassa mustissa bikineissä myös meren aalloissa. Mukana lomalla on myös aviomies Adam Shulman. Hathaway onnistui salaamaan raskautensa melko pitkään medialta, sillä asia paljastui vasta hänen ollessaan viidennellä kuulla raskaana.

Tähden ystäväpiiristä kerrotaan, että Hathaway tuntee tällä hetkellä olonsa erinomaiseksi. Viimeisimpien tähdestä napattujen kuvien perusteella Hathawayn vatsa on alkanutkin jo kauniisti pyöristymään.