Isosisko sai lahjaksi iPhonen – pienemmät sisarukset itkivät lohduttomasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lasten vanhemmat tietävät, miten vaikeaa lahjojen ostaminen voi olla. Syntymäpäivinä sisarukset voivat tulla kateellisiksi syntymäpäiväsankarin lahjoista, mutta jokaisella on oikeus omaan syntymäpäivään, joten sisarusten närkästymiselle ei voi antaa liikaa painoarvoa.

YouTube-videolla nähdään nyt tilanne, kun perheen vanhin lapsi saa nuorempien sisarusten mielestä liian hyvän syntymäpäivälahjan. Tytär avaa ruokapöydän ääressä paketin, josta paljastuva lahja näyttää olevan iPhone-älypuhelin. Pienemmät sisarukset eivät ole asiasta lainkaan mielissään.

Pikkusisko ja -veli tulevat heti kateellisiksi siskon saamasta lahjasta nähtyään iPhonen pakkauksen. Kumpikin alkaa itkemään lohduttomasti ääneen sitä, että sisko sai älypuhelimen ja he eivät. Pikkuveli kysyy vielä kyyneltensä keskellä tyrmistyneenä, että kenen idea älypuhelimen antaminen oikein oli.