Starbucks-työntekijä varasti asiakkaan luottokorttitiedot – shoppaili ruokakaupassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaliforniassa asuva Elizabeth Becerra oli käynyt Starbucks-kahvilassa hakemassa kahvia. Työntekijä oli kadonnut muutamaksi minuutiksi takahuoneen puolelle ja kertonut hakevansa lisää kuittipaperia.

Todellisuudessa tyttö oli kuitenkin kopioinut naisen luottokortin, minkä nainen oli myöhemmin huomannut. Becerra oli huomannut, että hänen tililtään oli veloitettu Ralphs-marketissa 212 dollaria ostoksiin, joita hän ei muistanut tehneensä.

Hän alkoi tutkimaan asiaa ja tuli siihen lopputulokseen, että kahvilatyöntekijä oli tehnyt ostoksia hänen luottokorttinsa tiedoilla. Becerra päätti kohdata työntekijän ja videoida kohtaamisen.

19-vuotias työntekijä tunnusti tekonsa pienen kovistelun jälkeen ja pyysi naiselta anteeksi. Tyttö vakuutti olevansa hyvä lapsi, mutta varkauden kohteeksi joutunut Becerra ei ollut enää vakuuttunut vaan kertoi tekevänsä poliisille rikosilmoituksen ja nostavansa syytteen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat