Uber-taksikuski kielsi lesboparia suutelemasta – sai heti potkut!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lontoolainen pariskunta on tehnyt valituksen Uber-kuskista, joka kielsi heitä suutelemasta auton takapenkillä. Kuljettaja oli ilmoittanut naispariskunnalle, että heidän rakkaudenosoituksensa olivat autossa kiellettyjä.

Metro-lehden mukaan mieskuski ei hyväksynyt sitä, että kaksi naista hempeilivät hänen kyydissään. Tapauksesta järkyttynyt pari kertoi kuskille, että he aikovat tehdä hänestä ilmoituksen. Kuskia ei naisten mukaan kiinnostanut mahdolliset seuraukset.

Naiset kertoivat heidän kokemastaan kohtelusta sosiaalisessa mediassa ja siitä nousi kohu. Pariskunta teki kuskista valituksen. Uber ilmoitti hiljattain pariskunnalle, että he ovat tutkineet asian ja kyseinen Uber-kuski on väliaikaisesti erotettu.