Vauvan ultraäänikuvassa outo näky – enkeli suojana?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Raskaanaolevilta naisilta otetaan ultraäänikuvat, joiden avulla kohdussa elävä vauva konkretisoituu eläväksi ihmisenaluksi. Samalla tarkastetaan sikiön kehityksen eteneminen ja mahdolliset sairaudet. Toisinaan ultraäänikuvista paljastuu muutakin.

Joidenkin ihmisten on hankala hahmottaa ultraäänikuvista vauvan vartalon rakennetta. Koska kuva on mustavalkoinen, saattaa se myös hämätä silmää taidokkaasti. Brittiläinen Kelly Lewis näki lapsensa ultraäänikuvassa enkelin.

Kellyn Harper-niminen tytär on nyt jo kolmevuotias, mutta julkisuuteen on noussut pikkuneidin vanha ultraäänikuva. Kuvassa näkyy sikiön lisäksi enkeliä muistuttava hahmo, joka katselee ihmisen alkua päin. Daily Mirror hehkuttaa, että lapsella on kaiketi ollut oma suojelusenkelinsä kohdusta saakka. Todellisuudessa kuvassa on kaiketi vain sikiön jalat.